tiistai 22. tammikuuta 2013

Siitä se ajatus lähti...

Ideasta toteutukseen. Tänään on todellakin ollut toiminnan päivä. Olen naputellut viestejä useaan eri paikkaan saadakseni selville mitkä ovat mahdollisuuteni jäädä kotiin perhepäivähoitajaksi. Vastauksia olen saanut kovin vähän, mutta jo oma toiminta asian eteen saa aikaan tyytyväisyyttä.

Viideltä ovikello soi ja oven takana seisoi mahdollinen tuleva hoidokkini. Ensitapaaminen meni loistavasti, vaikka se yllätyksenä tulikin. Oma neiti kuusvee keikisteli bikineissä peilin edessä ja pikkuherra neljävee esitteli vieraalle kaikki temppunsa. Aikamoinen sählinki - normimeininki siis- toivottavasti ei säikäyttänyt väkeä.

Neljäveen valvotettua taas kaksi yötä infektioastman takia päätös alkaa tulla ensimmäistä kertaa todeksi. Olkoonkin, että menetän lyhyet työpäivät. Saatika piiiiitkät lomat. Taikka palkallisen sairasloman. Sitä paitsi milloin muka olen saanut viimeksi "lomailla" kuten aikana ennen lapsia? Aina on joku vaatimassa, jos ei muuta niin ainakin seuraa. Seuraava ajatus onkin se, että ehkäpä myös kesä ja muut lomat ovatkin nyt yhteistä kivaa puuhaa isommalla porukalla. Enää pitää metsästää 5-6- vuotias tyttö omalle seuraksi. Tyttö nimittäin yllätti ja oli sitä mieltä, ettei halua jatkaa päiväkodissa jos kerran voi jäädä kotiin uuden kaverin kanssa. Ensi syksynä kuitenkin alkaa eskari. Sitten ehtii vielä. Mahtuisiko porukkaamme vielä puolipäiväinen poika? Sitten alkaisi olla kööri koossa ja uusi elämä valmiina alkamaan. Milloin?

2 kommenttia:

  1. Isoja,vaikeita päätöksiä olet tehnyt.
    Mutta nyt,kun päätös tuntuu olevan tehty, niin kaikki helpottaa.
    Nyt tekeminen on työtä- asioiden selvittämistä ja ongelmien ratkomista.
    Rationaalista työtä, jonka haluaa hoitaa.
    Isoihin saappaisiin olet hyppäämässä, ja on kyllä pakko nostaa hattua sinulle.
    Minusta ei ikinä olisi tuohon.

    Toivottavasti saat asiat järjestymään, ja ne lähtevät rullaamaan suunnitelmista kohti toteutusta.
    Tsemppiä tuohon!

    Toivottavasti teillä jo hankaluus astman kanssa hellittänyt ja yöt jo nukutaan.

    VastaaPoista
  2. Eskarikuljetukset ovat pph:iden yleinen ongelma. Miten se hoituu teillä?

    Olethan löytänyt hoitopaikka.netin ja yksityisten perhepäivähoitajien ry:n?

    VastaaPoista